Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Grosjean ontslagen uit ziekenhuis drie dagen na horrorcrash

Romain Grosjean heeft het ziekenhuis in Bahrein verlaten. Zo'n zestig uur na zijn verschrikkelijke klapper mag hij al zijn bed verlaten en kan hij buiten het ziekenhuis verder revalideren.

Wie de beelden van de klapper van zondag heeft gezien weet hoe bijzonder het is dat Romain Grosjean woensdagochtend, zo'n tweeënhalve dag na zijn verschrikkelijke crash, het ziekenhuis heeft mogen verlaten. Zijn team Haas F1 heeft dat deze ochtend bekendgemaakt. Hij heeft drie nachten doorgebracht in het Bahrain Defence Force ziekenhuis. Voorlopig zal hij in het land in het Midden-Oosten blijven en privé-behandelingen blijven ontvangen aan de brandwonden op zijn handen. Het Haas-team bedankt het ziekenhuis in Bahrein en al het personeel voor haar goede zorg voor Grosjean in het ziekenhuis de afgelopen dagen. Het is nog niet bekend of de Fransman volgende week weer terugkeert voor de laatste race van het seizoen in Abu Dhabi.

1334031363645779969

My right hand this morning. The happiness I had when I was told that I didn't need the full dressing anymore and could use my finger was huge. Almost cried. A victory on my way to recovery pic.twitter.com/QuZojM1mZe — Romain Grosjean (@RGrosjean) December 2, 2020

Romain Grosjean overleefde een horrorcrash tijdens de GP van Bahrein. Max Verstappen was allerminst onder de indruk van Alexander Albon en voert de druk op Red Bull op. Dit en meer in de F1-podcast van RacingNews365 met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Thomas van Groningen, die hieronder is te beluisteren.

Viaplay
x
Trucje Verstappen verklaart opzienbarend Red Bull-trucje