Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Grosjean toont voor het eerst zijn brandwonden na zware crash

Het herstel van Romain Grosjean loopt voorspoedig. De Fransman moest weliswaar de laatste twee Grands Prix van het seizoen aan zich voorbij laten gaan, maar op donderdag mocht het verband van één hand er al af.

Het is ondertussen elf dagen geleden dat Romain Grosjean zo verschrikkelijk crashte in Bahrein. Hij wist na 28 seconden uit een vuurzee te ontsnappen toen zijn Haas-bolide de vangrail perforeerde en in twee stukken brak. Hij hield brandwonden op beide handen over aan de weerzinwekkende crash en zag zich genoodzaakt om zich terug te trekken uit de tweede laatste Grand Prix-weekenden van het seizoen en mogelijk ook zijn carrière. Ondanks dat loopt zijn herstel voorspoedig en deze donderdag mocht het verband al van zijn rechterhand worden gehaald. Via zijn social media liet hij zijn rechterhand aan de wereld zien. " Bloody hell ! Wat maakt het me blij dat ik mijn rechterhand weer vrij heb en het verband er niet meer op zit. Ik moet nog dag in dag uit zalfjes smeren, maar het is mooi om te zien dat mijn hand er goed uit ziet." Alleen de linkerhand van de afzwaaiend Haas-coureur, die zwaarder is getroffen door de vlammen, moet nu nog herstellen. Check de foto's van de rechterhand van de Fransman hieronder.

CInN-LopifE

View this post on Instagram A post shared by Romain Grosjean (@grosjeanromain)

Moet Red Bull met het oog op 2021 meer afgaan op wat Max Verstappen van zijn teamgenoot verlangt? Dit en meer in de nieuwste F1-podcast met Ruud Dimmers, Tom Coronel en Thomas van Groningen, die hieronder is te beluisteren.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi