Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Grote upgrade voor Max Verstappen bij volgende race

Goed nieuws voor Max Verstappen en Daniel Ricciardo. De RB13 van het team gaat op de schop! Tijdens de GP van Hongarije is de auto voorzien van een significante upgrade. Dit liet Daniel Ricciardo op Silverstone weten. Deze upgrade moet het team weer dichter bij Mercedes en Ferrari brengen.

Red Bull werkte de afgelopen maanden hard aan het verkleinen van de achterstand ten opzichte van de twee titelkandidaten. Met succes bracht het een upgrade in Spanje. Vervolgens werd het gat iedere race iets kleiner en zagen we ook diverse nieuwe onderdelen op de auto's van Verstappen en Ricciardo. De Australiër bewees de progressie van Red Bull door liefst vijf podiumplaatsen op rij te scoren. Dit weekend zijn er in Engeland weinig grote veranderingen aan de RB13, maar bij de volgende race komt de volgende grote upgrade.

Ricciardo liet op Silverstone weten dat er een 'significante upgrade' meegenomen wordt naar de Hungaroring. Het high-downforce wordt gezien als een circuit waarop Red Bull goed uit de voeten moet kunnen. "We nemen een significante upgrade mee naar Boedapest. Dit weekend zijn het nog de gebruikelijke kleine aanpassingen die we naar iedere race meebrengen. In Hongarije nemen we een grote upgrade mee."

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'