© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Grote upgrade voor Max Verstappen bij volgende race

14 jul. 2017 11:19 Ruud Dimmers 0 reacties
Goed nieuws voor Max Verstappen en Daniel Ricciardo. De RB13 van het team gaat op de schop! Tijdens de GP van Hongarije is de auto voorzien van een significante upgrade. Dit liet Daniel Ricciardo op Silverstone weten. Deze upgrade moet het team weer dichter bij Mercedes en Ferrari brengen.

Red Bull neemt grote upgrade mee naar Hongarije

Red Bull werkte de afgelopen maanden hard aan het verkleinen van de achterstand ten opzichte van de twee titelkandidaten. Met succes bracht het een upgrade in Spanje. Vervolgens werd het gat iedere race iets kleiner en zagen we ook diverse nieuwe onderdelen op de auto's van Verstappen en Ricciardo.

De Australiër bewees de progressie van Red Bull door liefst vijf podiumplaatsen op rij te scoren. Dit weekend zijn er in Engeland weinig grote veranderingen aan de RB13, maar bij de volgende race komt de volgende grote upgrade.

Ricciardo liet op Silverstone weten dat er een 'significante upgrade' meegenomen wordt naar de Hungaroring. Het high-downforce wordt gezien als een circuit waarop Red Bull goed uit de voeten moet kunnen.

"We nemen een significante upgrade mee naar Boedapest. Dit weekend zijn het nog de gebruikelijke kleine aanpassingen die we naar iedere race meebrengen. In Hongarije nemen we een grote upgrade mee."

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen