© Renault F1

Nieuwsoverzicht

Hülkenberg liep Ferrari-contract mis

20 aug. 2018 12:30 Jan van der Burgt 0 reacties
Nico Hülkenberg was in 2014 dichtbij een overstap naar Ferrari. De droomtransfer ketste echter op het laatste moment af, toen Ferrari toch voor de diensten van Kimi Raikkonen als de vervanger van Felipe Massa koos.

Nico Hülkenberg zit lekker op zijn plek bij Renault. De Duitser hoopt met Renault binnen een paar jaar voor een topteam te rijden, een kans die hij in 2014 bijna kreeg. Toen toonde Ferrari bijzonder veel interesse in Hülkenberg, die al jaren bekend staat als talent, maar nog nooit het Formule 1-podium mocht bezoeken.

In gesprek met Autosport.com geeft Hülkenberg aan dat de plannen zeer serieus waren en zo goed als rond. Ferrari koos uiteindelijk voor Kimi Raikkonen, maar Nico Hülkenberg is er de man niet naar om daar nu nog steeds over in te zitten:

"Er waren al contracten opgesteld waar de advocaten van alle betrokken partijen overheen gingen, maar tot een deal kwam het uiteindelijk niet. Dat maakt nu echter niets meer uit. Het heeft geen zin om daar nu nog om te treuren en je alsmaar af te vragen: wat als?"

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen