© Renault F1

Nieuwsoverzicht

Hülkenberg: 'Vettel wordt wereldkampioen'

12 mei 2018 07:01 Koen Bakker 0 reacties
Nico Hülkenberg doet een voorspelling voor de eindstand van het wereldkampioenschap Formule 1. Hij verwacht dat Sebastian Vettel er met de titel vandoor zal gaan.

Hulkenberg denkt dat Ferrari beste totaalpakket heeft

Nico Hülkenberg zal met argwaan kijken naar de resultaten van Sebastian Vettel. Waar de ene Duitser nog nooit op het podium belandde, heeft de ander dit seizoen al twee van de vier races gewonnen. 

Hülkenberg denkt dan ook dat de auto van Vettel de beste van het veld is en hij verklapt zijn voorspelling voor 2018 aan Speedweek: "Vettel wordt voor de vijfde keer in zijn carrière wereldkampioen Formule 1."

De reden voor zijn voorspelling is duidelijk, want Mercedes en Red Bull hebben minder goede auto's gebouwd volgens de Duitser. "Gebaseerd op wat ik gezien heb tot nu toe, neem ik aan dat Ferrari het beste totaalpakket heeft."

In 2017 won Ferrari vijf Grand Prixs en maakte het team uit Maranello volgens Hülkenberg evengoed kans op de wereldtitel: "Het is niet zo dat Ferrari vorig jaar geen kansen had. Het was ongelukkig hoe de titel uit hun vingers glipte."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen