© Haas F1

Nieuwsoverzicht

Haas bereidt zich voor op eerste teampresentatie 2019

06 feb. 12:55 René Oudman 0 reacties
Na lang wachten is het morgen (donderdag) eindelijk zover: Haas zal als eerste Formule 1-team haar kleurstelling voor 2019 presenteren. Waar de Amerikaanse stal in de afgelopen drie seizoenen in het grijs met rood gehuld ging, zal het komend jaar de kleuren zwart en goud voeren.

Via de officiële kanalen heeft Haas daags voor de teampresentatie een foto gedeeld waarop haar rijders in de nieuwe teamkleding te zien zijn. Romain Grosjean, Kevin Magnussen en nieuwbakken testcoureur Pietro Fittipaldi dragen zwarte polo's.

De overeenkomst met Rich Energy, een door de excentrieke William Storey geleid energiedrankjesmerk, bepaalt de nieuwe kleurstelling van Haas. De equipe gaat komend seizoen officieel door het leven als Rich Energy Haas F1 Team.

Haas kende in 2018 haar beste Formule 1-seizoen tot dusver. De stal van Gene Haas scoorde meer punten in haar derde F1-jaar, dan dat het in 2016 en '17 gecombineerd deed.

In 2019 maakt Haas wederom gebruik van Ferrari-technologie: de motoren van het Italiaanse merk liggen ook dit jaar in het achteronder.

Morgen (donderdag) presenteert Haas de kleurstelling van haar nieuwe wagen, de 2019-bolide wordt pas tijdens de eerste wintertestweek in Barcelona aan het publiek getoond.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen