Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Haas F1 Team

Haas trekt laken van nieuwe Formule 1-bolide 2024

Haas heeft als eerste team echte beelden vrijgegeven van de nieuwe Formule 1-bolide. De VF24 moet het Amerikaanse team weer betere resultaten gaan schenken.

VF24 BOTH
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Haas F1

Je weet dat het nieuwe Formule 1-seizoen dichterbij komt als er beelden van nieuwe bolides verschijnen! In januari lichtte McLaren al een tipje van de sluier op door de livery voor 2024 te showen, maar Haas is het eerste team dat daadwerkelijk de nieuwe bolide heeft gepresenteerd. De naam? VF24.

De nieuwe Haas ziet er overwegend hetzelfde uit als vorig seizoen. Het rood wordt afgewisseld met witte en zwarte tinten, maar allemaal net wat anders dan vorig jaar.

Bij het team van Haas is, los van de auto, sowieso toch heel wat veranderd ten opzichte van het tegenvallende 2023. Ayao Komatsu verving Guenther Steiner als teambaas, terwijl er op de technische afdeling ook wat mensen vertrokken. Het was het gevolg van een slecht jaar, want Haas kwam in 2023 niet verder dan de laatste plaats in het constructeurskampioenschap.

Nico Hulkenberg en Kevin Magnussen bleven wel aan en zijn in 2024 ook de coureurs van het team. Het is voor Haas te hopen dat het beter gaat met de VF24.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen vindt vertrek Newey niet onoverkomelijk voor Red Bull