Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Hamilton blij met aanblijven Bottas: "Slimme zet van Mercedes"

Lewis Hamilton is blij dat Valtteri Bottas ook in 2020 zijn teamgenoot is. De wereldkampioen looft de werkrelatie met de Fin die volgend jaar voor het vierde opeenvolgende jaar voor de Duitse constructeur rijdt.

Hamilton Bottas
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

"Ik denk dat continuïteit een groot goed is. We maken beide deel uit van een gezonde werkomgeving en volgend jaar zit Valtteri Bottas voor het vierde opeenvolgende jaar bij Mercedes. Onze werkrelatie is heel goed en hij wordt steeds beter, dus het is een slimme beslissing om hem aan te houden", zo laat Lewis Hamilton in gesprek met onder andere RacingNews365 weten op de donderdag in België.

"Ik werk met veel plezier met Valtteri samen, zowel op als naast de baan, en ik kijk ernaar uit dat in de toekomst te blijven doen", vervolgt de succesvolle Brit, die aangeeft blij te zijn dat hij zich als één van de weinigen niet druk hoefde te maken om zijn stoeltje, zeker op een dag dat er veel rijderswisselingen worden aangekondigd.

"Er zijn tijden geweest dat ik niet optimaal presteerde en dacht dat ik misschien mijn stoeltje kon verliezen, dus ik leef mee met de jongens voor wie dat nu ook geldt. Ik verkeer in de gelukkige positie dat ik dit geweldige avontuur met Mercedes een vervolg mag geven, maar ook voor mij komt er een moment waarop ik weer om de onderhandelingstafel moet gaan zitten. Ik hoop dat ze me dan willen behouden, dus het is aan mij om een goede job te blijven doen."

Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP België 2019 RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Lewis De vurige Red Bull-wens die Hamilton niet hardop uit wil spreken