Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hamilton de straat op om te protesteren

Lewis Hamilton is afgelopen weekend in Londen de straat op gegaan om zich bij een vreedzaam protest tegen racisme te voegen.

Lewis Hamilton spreekt zich al enkele weken zonder terughoudendheid uit tegen racsime en riep mensen van over de hele wereld op hetzelfde te doen. De strijd voerde hij vooral op social media, maar afgelopen weekend heeft zij zijn stem ook op straat laten horen. Hamilton nam deel aan een vreedzaam protest in Hyde Park, één van Londens grootste parken. Met mondkap op droeg hij de Black Lives Matter-boodschap uit. "Ik ben naar Hyde Park gegaan en ik was zo trots dat ik zoveel mensen van verschillende komaf deze beweging heb zien steunen. Het was echt ontroerend om te zien. Ik ben extreem positief dat de verandering eraan zit te komen, maar we mogen nu niet stoppen", zo deelde hij op Instagram.

1274779881155571712

Went down to Hyde Park today for the peaceful protest and I was so proud to see in person so many people of all races and backgrounds supporting this movement. It was really moving. I’m feeling extremely positive that change will come, but we cannot stop now. #blacklivesmatter ✊🏾 pic.twitter.com/koOTEPOXAh — Lewis Hamilton (@LewisHamilton) June 21, 2020

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"