Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Hamilton doet emotionele oproep en hoopt op betere tijden

Lewis Hamilton is net als zijn Formule 1-collega's veroordeeld tot het zitten op de bank, thuis, in plaats van het zitten in zijn Formule 1-bolide. Hij mist het racen enorm, maar ziet toch ook positieven.

Hamilton portret duitsland
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

In een boodschap via zijn persoonlijke Instagramaccount laat Lewis Hamilton weten dat het raceloze leven een hele nieuwe ervaring voor hem is. "Ik mis het elke dag. Dit is de eerste keer sinds ik acht jaar was dat ik op dit moment in het jaar nog niet aan een raceseizoen ben begonnen."

"Als je leeft voor motorsport en het plots weg is, dan laat dat een groot, gapend gat achter, maar er zijn ook in dit soort periodes positieven te bespeuren", zo beschrijft de emotionele Brit de huidige situatie omtrent de coronacrisis.

"Op dit moment hebben we namelijk alle tijd van de wereld om eens goed na te denken over het leven, over de beslissingen die we maken, onze doelen, onze carrières en de mensen om ons heen. We zien wereldwijd dat de lucht schoner wordt en er minder dieren worden geslacht, alleen maar omdat de vraag lager is en iedereen binnen blijft."

"Laten we er voor zorgen dat we op een andere manier uit deze lastige periode komen dan hoe we eraan zijn begonnen. Laten we ervoor zorgen dat we meer kennis opdoen over de wereld en onze keuzes en gewoontes daarop aanpassen. Zorg dat je als een nieuwe, herboren, fittere en gezondere persoon hieruit komt, maar ook genereuzer, liever en met meer respect voor de wereld en haar bewoners. Daar hoop ik op", aldus Hamilton.

Het voetbalseizoen wordt zaterdag afgesloten met de Champions League finale

Wie wint de Champions League finale: Inter Milan of Manchester City? Win bij Unibet 100x jouw inzet als jouw favoriet wint!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 100x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Breaking Verstappen deelt duidelijke mening over Hamilton: "Men zal me nu vast haten"