Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hamilton dolt Verstappen om tepelpiercing: "Kom op, ik weet dat je er een hebt"

Wie dacht dat de relatie tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton ernstig bekoeld is, heeft 't mis. De twee zaten elkaar lekker te dollen tijdens de persconferentie voor de Grand Prix van Australië, waarbij de opvallende vermelding van de juwelenregel de inzet was.

Het was een wat opmerkelijke passage in de Race Event Notes van wedstrijdleider Niels Wittich op de donderdag in Australië. Hij wees de coureurs op een aloude regel die voorschrijft dat je in de cockpit geen juwelen mag dragen. Het is een regel uit 2005, maar die lang niet door iedereen wordt nageleefd. In de persconferentie werd Hamilton, die erom bekend staat veel piercings te dragen, naar die regel gevraagd, waarna hij er de draak mee leek te steken: "Ik draag enkele piercings waar mensen niets van weten, maar die ik echt niet zomaar even verwijderen", klinkt het geheimzinnig. "Maar het is al tijden een regel, al zo lang als dat ik meedoe aan de Formule 1, dus wat dat betreft is er niets nieuws onder de zon. Ik denk dat ik volgende keer alleen maar meer juwelen ga dragen."

Verstappen en Hamilton gaan goed met elkaar om

Vervolgens is het Valtteri Bottas die Hamilton fijntjes waarschuwt: "Dan komen de stewards die zelf verwijderen, hoor", grapt hij, waarna ook Max Verstappen het woord neemt: "Ik word te zwaar als ik juwelen ga dragen, dus voor mij is dat geen optie." Hamilton laat die kans niet onbenut om Verstappen te dollen: "Kom op man, ik weet toch dat je een tepelpiercing hebt", een opmerking waar Verstappen gevat op reageert: "Wil je die alweer zien?", kaatst hij terug, gevolgd door een luide lach. Het is duidelijk dat we twee prima met elkaar door een deur kunnen.

Viaplay
x
Horner Red Bull-teambaas velt oordeel over Perez: "We verliezen opties"