Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Hamilton door het stof na crash: "Niet mijn beste dag"

Lewis Hamilton kende een matige middag in Singapore. Hij had de jacht op het podium geopend, maar ging toen opzichtig de fout in. Hij gaat na de race dan ook door het stof.

Hamilton crash singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Halverwege de Grand Prix van Singapore was Lewis Hamilton aan het jagen op Carlos Sainz toen het helemaal mis ging. Hij verremde zich totaal en knalde hard de muur in. Toch kon hij nog verder rijden, maar na een pitstop en nog een foutje moest hij genoegen nemen met P9.

De zevenvoudig kampioen baalt er logischerwijs als een stekker van, zo vertelt hij bij Sky Sports. "Het begon als een goed weekend en uiteindelijk was het een ongelukkige race. Ik deed zo mijn best, want het is hier natuurlijk lastig inhalen."

"Toen het mis ging in bocht zeven... oef... dan zinkt je hart een beetje in je schoenen. Je raapt jezelf weer bij elkaar en probeert het opnieuw. Ik probeerde Seb in te halen, maar het was nat aan de binnenkant", zo doelt hij op het moment dat hij voor een tweede keer de fout in ging, waarna Verstappen hem voorbij ging.

Check hieronder zijn eerste fout.

Hamilton biedt zijn excuses aan

Een dag om snel te vergeten voor Hamilton, die zijn excuses aanbiedt aan zijn team. "Het was niet de beste dag, maar als je faalt, dan sta je op en probeer je het opnieuw. Ik kijk uit naar de dag van morgen."

"Ik hoopte dat ik Sainz nog kon undercutten, maar ik gooide die kans helemaal uit het raam toen ik mijn banden blokkeerde. Ik bied daarom mijn excuses aan aan het team, maar hier leren we van en ik kom er wel weer bovenop."

Check hieronder zijn tweede fout.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Singapore 2022 RN365 Nieuwsdossier

8 reacties

Viaplay

Unibet
x
Nieuwe Hamilton? Reuzenstap richting F1? Een indrukwekkende debuut!