Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Lewis Hamilton

Hamilton en Verstappen hebben elkaar gesproken na crash

Lewis Hamilton en Max Verstappen hebben na afloop van het raceweekend in Groot-Brittannië met elkaar gepraat over de situatie. Hamilton kondigde al aan dat hij met zijn Nederlandse concurrent wilde praten, en dat is nu dus gebeurd.

Hamilton Verstappen Silverstone 2021
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Afgelopen raceweekend ging het mis tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton. Op de baan kwamen ze in de openingsronde in aanraking met elkaar in Copse Corner. De Red Bull-coureur vloog hard van de baan af, terwijl Lewis Hamilton door kon rijden en de race won.

Dat deed hij terwijl Verstappen in het ziekenhuis nog grondig werd onderzocht na zijn megaklap van 51G. De manier waarop hij uitbundig zijn overwinning vierde viel niet in de smaak bij de Nederlander en ook zijn gedrag op de baan kon niet op goedkeuring rekenen van Verstappen.

Hamilton was op zijn beurt ook niet te spreken over Verstappen en een hoop frustratie leek naar buiten te komen. De zevenvoudig kampioen vindt dat zijn titelrivaal te agressief racet en hoopte toenadering te kunnen vinden zodat in de toekomst vergelijkbare incidenten niet meer voorkomen.

Hij zei na het weekend contact op te willen nemen met Verstappen om hem een hart onder de riem te steken en over het voorval te praten. RacingNews365 heeft van bronnen begrepen dat er inderdaad contact is geweest tussen de twee hoofdrolspelers in de Formule 1.

Wat er in dat gesprek is gezegd, is echter niet duidelijk, alleen dat de twee coureurs, beiden woonachtig in Monte Carlo, daadwerkelijk contact met elkaar hebben gehad.

Ook interessant:

Max Verstappen gaat zich niet tot dat niveau verlagen

De hardste crash uit de carrière van Max Verstappen, terwijl Lewis Hamilton als aanstichter maximaal profiteerde op op Silverstone met de zege aan de haal te gaan. Terwijl Verstappen nog in het ziekenhuis verbleef, vierde hij uitbundig zijn zege.

Meer dan genoeg stof tot napraten, want wie zat er nu fout? Wat de straf van Hamilton te laag? Gaat Verstappen nu revanche nemen?Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk bespreken dit alles in de nieuwste F1-podcast van RacingNews365.

Geniet nog meer van jouw favoriete F1-site zonder advertenties, een exclusieve app én nog veel meer.

Check het snel!
Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Groot-Britannië 2021 RN365 Nieuwsdossier

62 reacties

Viaplay
x
Verstappen reageert: "Hou dan gewoon je mond"