Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hamilton: 'F1 was in het stenen tijdperk blijven hangen'

Lewis Hamilton vindt dat de Formule 1 al jaren in het stenen tijdperk is blijven hangen. Er gloort volgens de viervoudig wereldkampioen echter hoop. Hamilton spreekt zijn vertrouwen uit in Chase Carey en zijn mannen van Liberty Media.

De Formule 1 is sinds de komst van Liberty Media flink aan het veranderen. Social media vormen een steeds belangrijker platform en dat werd hoog tijd wat Lewis Hamilton betreft. "Op dit gebied was de Formule 1 echt in het stenen tijdperk blijven hangen, zeker in vergelijking met bijvoorbeeld de NFL en voetbal als wereldsport. We zijn echter bezig aan een inhaalslag en ik vertrouw erop dat F1-CEO Chase Carey die enorme taak in goed banen zal leiden."

Lewis Hamilton gaf enkele weken geleden flink wat kritiek op het feit dat coureurs in zijn ogen nauwelijks worden betrokken bij de besluitneming binnen de sport. Ondanks dat hij vertrouwt op een nieuwe koers voor de Formule 1 ziet hij daar niet snel verandering in komen: "Tot op de dag van vandaag hebben nooit echt inspraak gehad, dus ik verwacht ook niet dat dat snel zal veranderen."

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi