Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hamilton favoriet voor wereldtitel 2019, Verstappen derde

De Formule 1-actie van 2019 staat op het punt te beginnen. Komende maandag mogen de teams en rijders voor de allereerste keer gezamenlijk het circuit op, wat heet: elk Formule 1-team mag één coureur tegelijkertijd inzetten. De eerste collectieve wintertestweek staat op het programma.

Omdat er nog niets bekend is over de prestaties waartoe de nieuwe Formule 1-wagens in staat zijn, worden favorieten van wedkantoren opgemaakt dankzij lessen uit het verleden.

Zo kan het zijn dat Lewis Hamilton bij het grootste online sportwedkantoor ter wereld de grote favoriet is voor de wereldtitel van 2019. Wie één euro op de Brit inzet, krijgt als hij daadwerkelijk kampioen wordt 1,55 euro terug. Sebastian Vettel en Max Verstappen worden als nummers twee en drie aangemerkt. De quotering van de Nederlander is 1:6. Dat houdt in dat elke euro verzesvoudigd wordt op het moment dat Verstappen daadwerkelijk wereldkampioen 2019 blijkt te zijn geworden. Vettel heeft een iets lagere quotering, namelijk één op vijf. Vettels nieuwe teammaat Charles Leclerc wordt als nummer vier in het lijstje opgenomen, voor Valtteri Bottas en Pierre Gasly. Schathemeltjerijk kan je worden door geld in te zetten op Alexander Albon, Antonio Giovinazzi, Robert Kubica of George Russell. Als één van deze vier met de wereldtitel aan de haal gaat, wordt je inzet vermenigvuldigd met factor 1001.

Viaplay
x
LIVE Reacties na bizar einde sprintkwalificatie