© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Hamilton: 'Formule 1 niet waard om voor te sterven'

05 jul. 2018 13:25 Jan van der Burgt 0 reacties
De Formule 1 is en blijft een sport waar grote risico's aan kleven. Het zijn risico's die Lewis Hamilton bereid is te nemen, wetende dat hij gesteund wordt door God.

Hamilton put kracht uit zijn geloof

Van Lewis Hamilton weten we dat hij een gelovig man is. In de wereld van Formule 1, die nooit zonder gevaren is, voelt hij zich naar eigen zeggen beschermd door 'de hand van God'.

"Dat wil echter niet zeggen dat ik zeker wat dat ik mijn volgende verjaardag haal", zo vertelt Hamilton in gesprek met Formula One. "Daarom zorg ik ervoor dat ik tussen de dag vandaag en morgen alles uit mijn leven haal."

Op de vraag of de Formule 1 het waard is om voor te sterven, geeft Hamilton aan dat dat wat hem betreft niet zo is: "Nee, dat zou ik zo niet willen zeggen. Dromen, passies en ambities zijn het misschien waard om voor te sterven, maar de Formule 1 an sich is dat niet."

Hamilton put naar eigen zeggen kracht uit zijn geloof en bezoekt daarom regelmatig een kerk: "Ik ontbijt weleens samen met vrienden om vervolgens samen naar de kerk te gaan. Als we daarna naar huis gaan voelen we ons altijd sterker dan voorheen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen