© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Hamilton geniet van gevechten met Max Verstappen

12 okt. 2017 16:00 Ruud Dimmers 0 reacties
Lewis Hamilton heeft veel respect voor Max Verstappen gekregen. Noemde hij de Nederlander voorheen nog 'this guy', tegenwoordig is de Brit in zijn uitspraken een stuk respectvoller.

Wordt Verstappen versus Hamilton het gevecht van de komende jaren?

In Maleisië en Japan waren Max Verstappen en Lewis Hamilton de smaakmakers van de race. Het tweetal knokte om de leiding in de race en finishte in beide races als de nummers één en twee. 

Lewis Hamilton vertoonde na afloop van beide races sportief gedrag door zijn jonge concurrent uitgebreid te feliciteren. Na afloop van de GP van Japan erkende Lewis dat hij verrast was door de snelheid van de Nederlander in die race. Als het aan Hamilton ligt vecht hij de komende tijd nog vaker met Verstappen.

"In Japan hadden we geen echt gevecht op het circuit, maar iedereen weet hoe snel Max is. Hij presteert geweldig en constant. In Maleisië was hij te snel voor me en ik denk dat hij in Japan ook net wat sneller was. Ik was alleen in staat om zijn tijden te matchen."

© Mercedes AMG F1

Zoals wel vaker maakte Hamilton grapjes over de leeftijd van Verstappen. De pas 20-jarige Red Bull-coureur is prima opgewassen tegen zijn ervaren rivalen zoals Hamilton, Ricciardo en Vettel.

"Op een bepaald punt dacht ik... Die kerel achter me is zoveel jonger dan dat ik ben! Ik moet even laten zien dat de oude garde nog beter is en hem verslaan."

"Ik geniet ervan om tegen Max te rijden. Hij is een super jong talent en zal nog jarenlang in de Formule 1 rijden nadat ik ben gestopt. Tot die tijd ga ik ervoor proberen ervoor te zorgen dat hij niet te vaak de poles en zeges pakt."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen