Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Lewis Hamilton

Hamilton haalt uit naar Rosberg: "Mijn records spreken voor zich"

Nico Rosberg liet zich de laatste weken herhaaldelijk ontvallen dat hij Max Verstappen als Formule 1-coureur hoger inschat dan Lewis Hamilton. Bij de vijfvoudig kampioen in kwestie gaan die uitspraken het ene oor in en het andere weer uit.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Nico Rosberg vlogt er lustig op los tijdens de Grand Prix-weekenden en het is in die vlogs dat de wereldkampioen van 2016 Max Verstappen aanwijst als de beste coureur van het moment. Lewis Hamilton heeft op zijn beurt geen boodschap aan dat soort uitspraken.

"Ik heb die vlogs werkelijk nog nooit gezien, dus die zijn op geen enkele manier van invloed op mij leven", aldus de voormalig Mercedes-rivaal van Rosberg.

"Het interesseert me eigenlijk ook niet of hij gelijk heeft of niet, maar hij mag natuurlijk zijn mening hebben en verkondigen. Ik denk echter dat de records die ik op mijn naam heb staan voor zich spreken."

Hamilton kan het niet laten nog een aardige sneer uit te delen aan het adres van Rosberg: "Het zijn altijd de mensen die minder hebben laten zien dan jijzelf die graag kletsen. Ik las ooit dat mensen die graag over anderen praten het eigenlijk over zichzelf hebben en dat je dat dus niet persoonlijk op hoeft te vatten."

Rosberg trok de fysieke gesteldheid van Hamilton bovendien in twijfel, maar ook daar wil Hamilton niets van weten: "Vorige week was ik ziek, maar ik voel me doorgaans topfit. Ik ben 34, maar voor mijn gevoel presteer ik beter dan ooit."

Fotoalbum

Rapportcijfers Formule 1-coureurs na GP van Hongarije

De Grand Prix van Hongarije bleef door de tweestrijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton tot de laatste minuut spannend. De twee kemphanen reden briljant, in tegenstelling tot sommige anderen.

Bekijk het album

10 reacties