© Pata Yamaha

Nieuwsoverzicht

Hamilton hoopt op bezoek aan ranch Valentino Rossi

Het uitstapje van Lewis Hamilton van vier naar twee wielen smaakt naar meer voor de vijfvoudig wereldkampioen Formule 1. Hij hoopt snel een bezoek te kunnen brengen aan de beroemde ranch van MotoGP-legende Valentino Rossi.

Lewis Hamilton wendt zich tot zijn Instagram-kanaal om nog eens te benadrukken hoezeer hij heeft genoten van zijn test met een Yamaha-superbike-machine. Hij geeft onder andere te kennen dat hij altijd meer interesse heeft gehad in twee wielen dan in vier en dat hij bijzonder veel respect heeft voor wat de professionele motorcoureurs klaarspelen.

Hij sluit zijn bericht af met de woorden: "@Valeyellow46 (Valentino Rossi), ik moet zo snel mogelijk maar eens langskomen op jouw ranch."

Rossi bezit in Italië een stuk grond, waar hij een compleet supermoto-circuit heeft neergelegd. Hij traint er regelmatig zelf en met zijn pupillen en mag zich dus mogelijk spoedig verheugen op de komst van Lewis Hamilton.

De link tussen Lewis Hamilton en Valentino Rossi is overigens snel gelegd. Beider teams (Mercedes en Yamaha) worden gesponsord door energiedrankjesfabrikant Monster Energy, dus wanneer alle koppen dezelfde kant op staan, kan er vast iets geregeld worden.

© Lewis Hamilton

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen