© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Hamilton: 'Ik voelde me een met de auto'

13 mei 2018 17:15 Jan van der Burgt 0 reacties
Lewis Hamilton wil na twee overwinningen op rij voortborduren op de recente successen van Mercedes. Waar de winst in Baku ietwat gelukkig kwam aanwaaien, won Hamilton in Spanje op eigen kracht.

Hamilton trots op dubbelzege voor het team

"Ik moet het team bedanken voor het geweldige werk dat het geleverd heeft in de aanloop naar de Spaanse Grand Prix. Voor het eerst dit seizoen voelde ik me één met de auto, wat natuurlijk een geweldig gevoel geeft. Ik ben dan ook ontzettend trots op het team", zo weet Hamilton na afloop van de Grand Prix te melden.

Met twee zeges op rij breidt Hamilton zijn voorsprong in het kampioenschap verder uit en neemt Mercedes de leiding bij de constructeurs over van Ferrari. Het smaakt wat Hamilton betreft naar meer:

"Dit is het begin van meer. We moeten nu de druk op onze concurrenten blijven opvoeren. Vandaag gingen we voor de één-twee. Het is mooi dat de Mercedes-directie hier aanwezig was om dat te aanschouwen. Ze zijn ons altijd blijven steunen en hebben hier in Spanje de ware kracht van Mercedes gezien."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen