Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hamilton: 'Ik voelde me een met de auto'

Lewis Hamilton wil na twee overwinningen op rij voortborduren op de recente successen van Mercedes. Waar de winst in Baku ietwat gelukkig kwam aanwaaien, won Hamilton in Spanje op eigen kracht.

"Ik moet het team bedanken voor het geweldige werk dat het geleverd heeft in de aanloop naar de Spaanse Grand Prix. Voor het eerst dit seizoen voelde ik me één met de auto, wat natuurlijk een geweldig gevoel geeft. Ik ben dan ook ontzettend trots op het team", zo weet Hamilton na afloop van de Grand Prix te melden.

Met twee zeges op rij breidt Hamilton zijn voorsprong in het kampioenschap verder uit en neemt Mercedes de leiding bij de constructeurs over van Ferrari. Het smaakt wat Hamilton betreft naar meer: "Dit is het begin van meer. We moeten nu de druk op onze concurrenten blijven opvoeren. Vandaag gingen we voor de één-twee. Het is mooi dat de Mercedes-directie hier aanwezig was om dat te aanschouwen. Ze zijn ons altijd blijven steunen en hebben hier in Spanje de ware kracht van Mercedes gezien."

Viaplay
x
Breaking Aston Martin in protest tegen uitslag kwalificatie