Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Hamilton in diepe rouw na verlies goede vriend en collega coureur

Lewis Hamilton is, net als een groot aantal andere coureurs, in rouw na het overlijden van Ken Block. De 55-jarige rally-legende overleefde een noodlottig ongeval met een sneeuwscooter niet.

Hamilton Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

De autosportwereld kreeg vandaag een klap te verduren toen het nieuws naar buiten kwam dat Ken Block bij een sneeuwscooterongeval om het leven is gekomen. Ook Lewis Hamilton, een goede vriend van Block, heeft het zwaar vandaag. De twee kennen elkaar al jaren vanuit de autosport en kwamen meermaals met elkaar in actie bij verschillende evenementen.

Op zijn Instagram reageert Hamilton: "Ik ben de laatste tijd niet actief op sociale media om me zo te kunnen focussen op mijn gezondheid, maar vandaag kreeg ik het nieuws te horen dat ik een goede vriend ben verloren. Ik ben kapot door het overlijden van Ken Block. Het was een geweldig persoon die met volle teugen van het leven genoot."

"Ik herinner me onze eerste samenwerking nog en hoe positief hij was. Zo veel talent achter het stuur. Jaren geleden hebben we een geweldige ervaring gehad met heli-skiën in Canada. We hebben altijd veel respect voor elkaar gehad. Hij zal ontzettend gemist worden en mijn gedachten zijn bij zijn prachtige familie. Hij is te snel heengegaan. Rust in vrede, Ken."

Bekijk hieronder de F1 versus Rallycross uitdaging tussen Hamilton en Block, waarbij ze het in 2014 tegen elkaar opnamen.

Formule 1-wereld rouwt om overlijden Block

Meerdere coureurs hebben inmiddels gereageerd op het overlijden van Block.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
RN365 F1-podcast Verstappen terecht kritisch op dominant Red Bull