© Mercedes

Nieuwsoverzicht

Hamilton: 'Kon niks beginnen tegen getruukte Ferrari'

26 aug. 2018 17:05 Jan van der Burgt 0 reacties
Lewis Hamilton berust in zijn tweede plaats, maar niet van harte. De tweede plaats was volgens Hamilton het maximaal haalbare, aangezien Vettel en Ferrari volgens de wereldkampioen onklopbaar waren.

De eerste woorden van Lewis Hamilton zijn na de race bestemd voor Sebastian Vettel: "Ik moet Seb feliciteren met zijn overwinning. Ik heb zelf alles gegeven wat ik in me had en denk dat we redelijk goed hebben gepresteerd, maar Sebastian Vettel kwam me op het rechte stuk voorbij alsof ik stilstond."

Bij de herstart meldde Hamilton zich nadrukkelijk in de spiegels van de Ferrari-kopman, maar hij kwam niet voorbij aan de Duitser. Hamilton had naar eigen zeggen dan ook niet het mes tussen de tanden:

"Ik had hem misschien wel kúnnen pakken, maar dan was hij me op het rechte stuk net zo hard weer voorbijgekomen met allerlei vernuftige trucjes aan boord van die Ferrari."

Als gelegenheidsinterviewer Martin Brundle Hamilton er fijntjes op wijst dat over een week topsnelheid op Monza nóg crucialer is, kan Hamilton dat alleen maar als een boer met kiespijn beamen: "Yep."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen