Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Mercedes

'Hamilton liet Mercedes weten niet te stoppen met de Formule 1'

Lewis Hamilton stopt niet met de Formule 1 en dient gewoon zijn tweejarig contract met Mercedes uit om het in 2022 en 2023 opnieuw op te nemen tegen Max Verstappen.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

De afgelopen week was er veel te doen om Lewis Hamilton en zijn mogelijke wens om zijn helm aan de wilgen te hangen na het pijnlijke verlies van de wereldtitel aan Max Verstappen. Dat soort geluiden werd nooit door Hamilton zelf gevoed, maar kwamen voort uit het feit dat Mercedes-teambaas Toto Wolff in een mediacall met onder andere RacingNews365 niet stellig genoeg wist te ontkrachten.

Ultiem record Hamilton nog steeds in zicht

Hamilton heeft Mercedes en moederbedrijf Daimler echter laten weten dat hij gewoon doorgaat in de Formule 1, zo schrijft de Italiaanse tak van Motorsport. Een officiële bekendmaking hoeft niet te worden verwacht, aangezien er formeel nooit sprake was van een mogelijk vertrek.

Lewis Hamilton zal als de berichten kloppen in 2022 én 2023 dus gewoon op jacht gaan naar zijn achtste wereldtitel, een gegeven dat hem op eenzame hoogte zou zetten, aangezien hij nu het record van zeven wereldtitels nog moet delen met Michael Schumacher.

Max Verstappen verkozen tot Sportman van het jaar

Max Verstappen won woensdagavond de verkiezing Sportman van het jaar. (Voormalig) Nederlandse topsporters, die in de jury zaten, bepaalden dat de prestaties van de kersverse F1-wereldkampioen goed genoeg waren voor de prijs. In de video hieronder vertellen we je meer.

38 reacties

x
Onthuld Alles wat je moet weten over de F1-plannen van Audi en Porsche