Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

'Hamilton liet Mercedes weten niet te stoppen met de Formule 1'

Lewis Hamilton stopt niet met de Formule 1 en dient gewoon zijn tweejarig contract met Mercedes uit om het in 2022 en 2023 opnieuw op te nemen tegen Max Verstappen.

De afgelopen week was er veel te doen om Lewis Hamilton en zijn mogelijke wens om zijn helm aan de wilgen te hangen na het pijnlijke verlies van de wereldtitel aan Max Verstappen. Dat soort geluiden werd nooit door Hamilton zelf gevoed, maar kwamen voort uit het feit dat Mercedes-teambaas Toto Wolff in een mediacall met onder andere RacingNews365 niet stellig genoeg wist te ontkrachten.

Ultiem record Hamilton nog steeds in zicht

Hamilton heeft Mercedes en moederbedrijf Daimler echter laten weten dat hij gewoon doorgaat in de Formule 1, zo schrijft de Italiaanse tak van Motorsport . Een officiële bekendmaking hoeft niet te worden verwacht, aangezien er formeel nooit sprake was van een mogelijk vertrek. Lewis Hamilton zal als de berichten kloppen in 2022 én 2023 dus gewoon op jacht gaan naar zijn achtste wereldtitel, een gegeven dat hem op eenzame hoogte zou zetten, aangezien hij nu het record van zeven wereldtitels nog moet delen met Michael Schumacher.

Viaplay
x
Max Verstappen geeft waarschuwing af: "Zal zijn tol eisen"