Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hamilton maakt zich geen zorgen over snelheid Ferrari

Titelverdediger Mercedes schoof de afgelopen dagen de favorietenrol in de schoenen van concurrent Ferrari. Regerend kampioen Lewis Hamilton ligt niet wakker van de snelle rondetijden van zijn concurrenten en hoopt op een mooi gevecht.

De kleurstelling van de nieuwe Ferrari mag dan mat zijn, de prestaties van de SF90 zijn tot op heden glanzend. Niemand twijfelt aan de kwaliteiten van de bolide, maar tegelijkertijd doet geen van de concurrenten moeite om die favorietenrol over te nemen.

Lewis Hamilton maakt zich totaal niet druk om de rondetijden van Sebastian Vettel en Charles Leclerc. "Ik ben iemand die zich niet zo snel druk maakt", laat hij weten tijdens een sponsorevenement in Italië. De uitdaging gaat hij allerminst uit de weg komend seizoen: "Een leven zonder druk, is voor mij een leven zonder plezier. Vanuit die gedachte voel ik momenteel geen druk na aanleiding van de testresultaten of uitlatingen van Toto Wolff - die verwacht dat wij een halve seconde langzamer zijn dan Mercedes." "Niemand weet namelijk hoe het er werkelijk voor staat na deze eerste testweek. Wel is duidelijk dat we het een stuk lastiger gaan krijgen dan de afgelopen seizoen. Een mooie uitdaging en daar kijk ik naar uit!"

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"