Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hamilton: 'Max Verstappen grootste rijzende ster in jaren'

Viervoudig wereldkampioen F1 Lewis Hamilton is vol lof over Max Verstappen. De Brit noemt Verstappen het grootste talent dat de Formule 1 in jaren heeft gezien. Lewis hoopt dat hij de komende jaren mag vechten met de jonge Max.

De opmars van Max Verstappen in de Formule 1 blijft ook niet onopgemerkt door Lewis Hamilton. Noemde hij een jaar geleden Max nog 'this guy', het respect nam in 2017 snel toe. Ondanks de dominantie van Mercedes voorziet Lewis de komende jaren wel een gevecht met de Nederlander. " Max kan zeker een titelkandidaat zijn. Hij beschikt over uitstekende vaardigheden, dat hebben we allemaal kunnen zien toen hij overstapte naar Red Bull en een goede auto kreeg", laat Hamilton aan Sky Sports weten. Lewis is vol lof over de Nederlander en noemt hem zelfs het grootste F1-talent in jaren. " Max is de grootste rijzende ster die de Formule 1 de afgelopen tijd heeft gekend."

De grote vraag is of er volgend seizoen al een echte titelstrijd komt tussen Hamilton en Verstappen. De Brit ziet de Nederlander niet als de grootste kanshebber, maar verwacht een sterk Ferrari en McLaren. " Ikzelf, Sebastian Vettel en Fernando Alonso. Dat zijn de namen waar ik als eerste aan moet denken. Ik hoop dat McLaren met de nieuwe motor weer hun ware klasse kan tonen."

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'