© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Hamilton: 'Max Verstappen grootste rijzende ster in jaren'

31 dec. 2017 16:29 Ruud Dimmers 0 reacties
Viervoudig wereldkampioen F1 Lewis Hamilton is vol lof over Max Verstappen. De Brit noemt Verstappen het grootste talent dat de Formule 1 in jaren heeft gezien. Lewis hoopt dat hij de komende jaren mag vechten met de jonge Max.

Hamilton vol lof over Max Verstappen

De opmars van Max Verstappen in de Formule 1 blijft ook niet onopgemerkt door Lewis Hamilton. Noemde hij een jaar geleden Max nog 'this guy', het respect nam in 2017 snel toe. Ondanks de dominantie van Mercedes voorziet Lewis de komende jaren wel een gevecht met de Nederlander.

"Max kan zeker een titelkandidaat zijn. Hij beschikt over uitstekende vaardigheden, dat hebben we allemaal kunnen zien toen hij overstapte naar Red Bull en een goede auto kreeg", laat Hamilton aan Sky Sports weten.

Lewis is vol lof over de Nederlander en noemt hem zelfs het grootste F1-talent in jaren. "Max is de grootste rijzende ster die de Formule 1 de afgelopen tijd heeft gekend."

De grote vraag is of er volgend seizoen al een echte titelstrijd komt tussen Hamilton en Verstappen. De Brit ziet de Nederlander niet als de grootste kanshebber, maar verwacht een sterk Ferrari en McLaren.

"Ikzelf, Sebastian Vettel en Fernando Alonso. Dat zijn de namen waar ik als eerste aan moet denken. Ik hoop dat McLaren met de nieuwe motor weer hun ware klasse kan tonen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen