© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Hamilton nederig: 'We wisten dat Red Bull het snelst was'

26 mei 2018 16:50 Jan van der Burgt 0 reacties
Lewis Hamilton weet dat hij op waarde is geklopt door Daniel Ricciardo en Red Bull. Hij kwam nog aardig bij de absolute toptijden in de buurt, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met de derde tijd.

Hamilton kijkt uit naar lange race

"Allereerst wil ik Daniel feliciteren met zijn poleposition. Red Bull was het hele weekend al snel en we wisten dat dat tijdens de kwalificatie niet anders zou zijn", zo liet Hamilton weten toen hij na de kwalificatie uit de auto stapte.

De Mercedes-jongens gaven het hele weekend flink toe op Red Bull, maar in de kwalificatie gaf Hamilton nog 'maar' vier tienden toe op de pole-tijd van Ricciardo. Lewis Hamilton heeft naar eigen zeggen alles gegeven:

"Ik was in mijn laatste rondje zelfs iets sneller dan Daniel Ricciardo, maar ik wist dat voordeel niet vast te houden tot aan de streep."

Hamilton heeft de hoop op de overwinning nog niet opgegeven:

"De race in Monaco duurt zoals altijd heel lang. Bovendien denk ik dat Red Bull nog geen andere banden heeft geprobeerd dan de hypersofts, dus het wordt interessant om te zien hoe iedereen er morgen voor staat."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen