Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
F1-nieuws

Hamilton niet blij met achterblijvers: "Ze maakten het gevaarlijk"

De Grand Prix van Singapore dreigde als een nachtkaars uit te gaan, maar Grosjean en Sirotkin brachten de spanning heel even terug. De twee vechtende coureurs hielden leider Hamilton zo lang op dat Verstappen een aanval kon wagen.

Na afloop van de race was Hamilton dan ook niet tevreden over het tonen van de blauwe vlaggen en het gehoorzamen van de coureurs. Daarin kreeg hij gelijk van de wedstrijdleiding die Grosjean een tijdstraf van vijf seconden oplegde.

"Je kan de blauwe vlaggen bijna niet zien, ze zijn erg donker van kleur en zijn goed verstopt. Pas als de waarschuwingspanelen aangaan zijn ze zichtbaar, maar veel coureurs reageerden er niet op. Dat maakte het nog erg spannend."

Hamilton ging comfortabel aan de leiding maar verloor in anderhalve ronde zijn voorsprong van ongeveer vier seconden op Verstappen. "Max kon zo dichterbij komen en in bocht 10 was het heel close met Max en moest ik volle bak verdedigen. De coureurs gaven zelfs geen ruimte als je al langs ze zat wat gevaarlijk was".

Verstappen erkende na afloop dat het niet fair was als hij dankzij achterblijvers de leiding over had kunnen nemen in de race.

Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
Breaking F1 zet streep door de vierde race van 2023