© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Hamilton overweegt deelname aan Nascar

20 nov. 2017 09:43 Wanda Bisschop 0 reacties
Lewis Hamilton is sinds 2007 actief in de Formule 1 en behaalde dit seizoen alweer zijn vierde wereldtitel. Hoewel de Brit nog lang niet flauw is van de Formule 1 zien we hem misschien in de toekomst toch in een andere raceklasse aan de start verschijnen.

Hamilton voorlopig nog volledig gefocust op Formule 1

Hamilton was afgelopen week in Los Angeles waar hij door Puma werd bevestigd als hun nieuwe ambassadeur. Een samenwerking waar de 32-jarige wereldkampioen zich helemaal in kan vinden.

"Het is een geweldig merk. Ze hebben de juiste manier gevonden om sportieve kleding te mixen met de meer alledaagse kledingstijl. Daardoor kun je het gewoon altijd dragen. Ze maken niet alleen schoenen maar ook pakken en ondergoed."

De samenwerking met Puma kan er zelfs toe leiden dat Hamilton in de toekomst deelneemt aan een andere raceklasse.

"Op dit moment richt ik mij volledig op de Formule 1 maar ik denk dat ik op een bepaald moment in de toekomst misschien wel ergens een gastoptreden verzorg. Nascar trekt mij dan het meeste aan. Als Puma zich daaraan verbindt, dan is de kans wel aanwezig dat ik mee doe. Dat zou echt te gek worden, we kunnen het er geweldig laten uitzien. Dus nee, ik sluit het zeker niet uit."

Hamilton maakte in het verleden al eens zijn opwachting in de Nascar en vindt het dan ook een geweldige raceklasse.

"Het is een compleet andere wereld dan dat van de Formule 1. De teams zijn veel kleiner en de fans staan er zowat bovenop. De technologie is ook een stuk eenvoudiger dan in de Formule 1. Het geluid van de auto's is natuurlijk geweldig en ze zijn ook nog eens ongelofelijk snel. Daarom trekt het mij ook zo aan. Ik wil echt dolgraag een keer racen in de Nascar. Ik weet niet of het dan een ovalrace wordt, eerder een stratenrace denk ik."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen