Hamilton presteerde minder in laatste races door feestgedrag

01 dec. 2017 16:39 Ruud Dimmers 0 reacties
Formule 1 coureur Lewis Hamilton was de laatste races van 2017 niet op zijn best. Naar eigen zeggen verloor hij focus na het behalen van de wereldtitel. De Brit werd viervoudig kampioen en vierde dat in de weken daarna uitgebreid.

Hamilton verloor focus na behalen wereldtitel 2017

Na afloop van de Grand Prix van Mexico kon Lewis Hamilton ontspannen. Zijn vierde wereldtitel in de Formule 1 was een feit en Hamilton was dan ook met regelmaat te zien in clubs en op feestjes. 

Dit ging wel ten koste van zijn focus en de laatste twee races was Hamilton naar eigen zeggen niet op zijn best.

"Na mijn vorige wereldtitel in 2015 viel ik verder terug dan nu. Ik heb mijn best gedaan om mijn focus te behouden, maar moet wel erkennen dat ik de nodige feestjes heb gehad."

In Brazilië maakte Hamilton een zeldzame fout tijdens de kwalificatie en moest als laatste starten. In Abu Dhabi versloeg Valtteri Bottas hem tijdens de kwalificatie en race.

"Ik denk dat ik nog prima resultaten heb afgeleverd, maar kan niet zeggen dat ik 100% gepresteerd heb. Wat kan ik daar over zeggen? Als de titel binnen is dan moet je er ook van genieten."

Lewis Hamilton staat erom bekend dat hij met regelmaat de bloemetjes buiten zet. Zo werd hij eerder dit jaar gespot met voetballer Neymar en tientallen dames. 

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen