Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hamilton presteerde minder in laatste races door feestgedrag

Formule 1 coureur Lewis Hamilton was de laatste races van 2017 niet op zijn best. Naar eigen zeggen verloor hij focus na het behalen van de wereldtitel. De Brit werd viervoudig kampioen en vierde dat in de weken daarna uitgebreid.

Na afloop van de Grand Prix van Mexico kon Lewis Hamilton ontspannen. Zijn vierde wereldtitel in de Formule 1 was een feit en Hamilton was dan ook met regelmaat te zien in clubs en op feestjes. Dit ging wel ten koste van zijn focus en de laatste twee races was Hamilton naar eigen zeggen niet op zijn best. " Na mijn vorige wereldtitel in 2015 viel ik verder terug dan nu. Ik heb mijn best gedaan om mijn focus te behouden, maar moet wel erkennen dat ik de nodige feestjes heb gehad."

In Brazilië maakte Hamilton een zeldzame fout tijdens de kwalificatie en moest als laatste starten. In Abu Dhabi versloeg Valtteri Bottas hem tijdens de kwalificatie en race. " Ik denk dat ik nog prima resultaten heb afgeleverd, maar kan niet zeggen dat ik 100% gepresteerd heb. Wat kan ik daar over zeggen? Als de titel binnen is dan moet je er ook van genieten." Lewis Hamilton staat erom bekend dat hij met regelmaat de bloemetjes buiten zet. Zo werd hij eerder dit jaar gespot met voetballer Neymar en tientallen dames.

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"