Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Hamilton probeerde excuses aan Verstappen aan te bieden: "Maar Max was te gefrustreerd"

Lewis Hamilton probeerde meteen zijn excuses aan Max Verstappen aan te bieden na een incident tijdens de tweede vrije training. De Mercedes-coureur stuitte echter op een gefrustreerde Verstappen...

Hamilton Imola FP1
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Lewis Hamilton zat Max Verstappen kortstondig in de weg tijdens de tweede vrije training in Imola. Verstappen was met een kwalificatierun bezig op softs, maar verloor in bocht 6 snelheid door Hamilton. De Nederlander liet duidelijk zijn frustraties blijken door fel naar rechts te sturen, terwijl Hamilton zijn excuses aan wilde bieden. De 39-jarige Hamilton schrok wel even van het moment.

"Jeez... ik was met een cooldown lap bezig en ik dacht dat ik niet in de weg zat, maar ineens zat hij heel dicht naast mij", vertelt Hamilton tegenover F1TV. "Uiteindelijk was het mijn fout en probeerde ik sorry te zeggen, maar Max was te gefrustreerd."

De Brit reageert wel zeer optimistisch na de eerste vrije trainingen. De updates van Mercedes lijken te werken. "Het was een goede start van ons weekend. We lijken er veel dichterbij te staan dan de afgelopen tijd, maar we moeten afwachten hoe het zaterdag gaat. Ik ben iedereen in de fabriek zeer dankbaar dat ze zo hard hebben gewerkt om deze updates te brengen. We zien de verbeteringen in de auto en onze prestaties."

Bekijk hieronder de beelden van het 'incident' tussen Verstappen en Hamilton.

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training