Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hamilton: 'Red Bull is enige optie voor Ricciardo'

Lewis Hamilton denkt dat Daniel Ricciardo na dit seizoen gewoon bij Red Bull blijft. Volgens de Engelsman heeft de Australiër geen andere serieuze opties.

Daniel Ricciardo wordt alom beschouwd als de sleutelfiguur op de rijdersmarkt. Zijn mogelijke keuze om Red Bull te verlaten kan een kettingreactie aan transfers veroorzaken. Lewis Hamilton vermoedt echter dat het zo'n vaart niet zal lopen, zo laat hij in gesprek met Autosport.com weten. "Red Bull is nog steeds een topteam en de vooruitzichten voor de lange termijn zien er goed uit. Ik kan me heel goed voorstellen dat zijn toekomst bij Red Bull ligt."

Hoewel Hamilton Ricciardo beschouwt als een toprijder, ziet hij het niet gebeuren dat er zomaar een plekje voor hem vrijkomt bij Mercedes of Ferrari: "Ergens anders zal hij niet naar kijken, omdat dat een stap terug zou zijn. Maar ik zie het niet gebeuren dat hij naar Mercedes gaat en ik kan me voorstellen dat Kimi Raikkonen ook nog wel een jaartje door wil gaan met Ferrari." "Kimi rijdt ijzersterk dit jaar. De jaren lijken nog niet te tellen voor hem en dus verwacht ik dat hij nog wel even doorgaat. "

Viaplay
x
Live Sprintrace Formule 1 GP China 2024