Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hamilton: 'Red Bull zal verschrikkelijk snel zijn in Monaco'

WK-leider Lewis Hamilton verwacht een lastig weekend in Monaco. De Brit kwam vorig jaar met zijn Mercedes niet uit de verf in de smalle straten en verwacht ook dit jaar dat Ferrari en Red Bull sterker zijn.

In 2017 liep het voor geen meter voor Lewis Hamilton. Dit jaar vreest hij de concurrentie nog meer, waarbij Red Bull volgens de Brit de grote favoriet is. "Als je kijkt naar de laatste race en de test deze winter dan zie je dat de Red Bulls erg sterk waren in de laatste sector. Ze waren daar bijzonder snel en mijn verwachting is dat ze ook dit weekend verschrikkelijk snel zijn in Monaco." " Vorig jaar was Ferrari erg sterk, maar kreeg Red Bull het niet helemaal voor elkaar. Ik verwacht dat ze dit weekend wel erg sterk zijn."

Hamilton ziet zichzelf als de underdog in Monaco en voorspelt een lastig weekend. "Ik hou er rekening mee dat het hier moeizaam zal gaan. De verschillen zijn hier erg klein en wij hebben mogelijk niet dezelfde pace als de concurrentie. Donderdag worden de krachtsverhoudingen duidelijk." "We hebben veel geleerd van onze race vorig jaar en zijn tevreden over de voorbereiding."

Viaplay
x
Hulkenberg 'Op weg naar nieuw F1-team'