'Hamilton stopt na 2020 met de Formule 1 en gaat muziekwereld in'

03 jun. 2018 14:30 Ruud Dimmers 0 reacties
Hoe lang rijdt Lewis Hamilton nog in de Formule 1? De Brit heeft een aflopend contract bij Mercedes, maar zal dit waarschijnlijk met enkele jaren verlengen.

'Lewis gaat de muziekbusiness in'

Lewis Hamilton is momenteel viervoudig wereldkampioen Formule 1 en op weg naar zijn vijfde titel. De WK-leider zou daarmee op gelijke hoogte komen met Fangio. Alleen Michael Schumacher prijkt dan met zeven titels nog boven hem.

De Mercedes-coureur is dicht bij een contract verlenging met Mercedes, maar duidelijk is dat Hamilton begint aan de laatste hoofdstukken van zijn racecarrière.

"Ik denk dat hij speelt met de gedachte om te stoppen en dat hij eind 2020 de F1 verlaat. Dan loopt ook het huidige concorde agreement af", laat David Coulthard in de BBC Radio 2's Graham Norton Show weten.

Vanaf 2021 gaat de F1 flink op de schop. De auto's en motoren veranderen en de vraag is ook wat dit met de krachtsverhoudingen doen. 

"Ik denk dat Lewis na 2020 de muziekwereld induikt en zijn eerste album uitbrengt waaraan hij nu al werkt", voorspelt Coulthard.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen