Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hamilton vandaag niet aanwezig bij Formule 1 demo in Londen

Helaas voor de Britse Formule 1 fans: Vanavond is Lewis Hamilton niet aanwezig tijdens de grote Formule 1 demo. Alle tien de teams en coureurs zijn aanwezig om een spectaculaire show neer te zetten in het centrum van Londen.

Het is voor het eerst in de historie van de Formule 1 dat er een dergelijk evenement wordt georganiseerd. Liberty Media belooft een spectaculaire show en zendt de demo ook live uit. Opvallende afwezig is Lewis Hamilton die geniet van twee dagen vakantie tussen de GP's van Oostenrijk en Engeland door. Voor veel Britse fans zal dit een grote teleurstelling zijn, aangezien Lewis de populairste coureur in Groot-Brittannië is.

Vanzelfsprekend had Hamilton zijn standaard tekst alweer klaar liggen voor zijn 'beste fans': " Aan mijn geliefde fans, ik kan niet wachten om jullie in Silverstone te zien. Op dit moment geniet ik van twee vrije dagen. God bless you all! Love, Lewis." F1 Live Londen begint om 18.30 uur Nederlandse tijd en duurt tot en met 21.00 uur. De show is vanaf 19.00 uur live te volgen op www.f1.com/F1live , www.youtube.com/formula1 en Sky Sports F1.

Viaplay
x
Trucje Verstappen verklaart opzienbarend Red Bull-trucje