Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Jordan voorspelt: "Hamilton vervangt Vettel bij Ferrari en maakt het Verstappen moeilijk"

Mocht Lewis Hamilton de overstap naar Ferrari maken, dan zal hij voor Max Verstappen en Red Bull moeilijk te verslaan zijn. Dat is de voorspelling van voormalig Formule 1-teambaas Eddie Jordan.

Hamilton vettel monza
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Eddie Jordan heeft al vaker geroepen dat hij ervan overtuigd is dat Lewis Hamilton naar Ferrari zal gaan om het stoeltje van Sebastian Vettel over te nemen. Vind van de flamboyante Ier wat je wilt, maar qua voorspellingen heeft hij het al vaker bij het rechte eind gehad.

"Alleen de Italianen kunnen (naast Mercedes, red.) zijn salaris ophoesten en Ferrari weet dat hij elke cent daarvan waard is", zo onderbouwt hij zijn voorspelling in gesprek met F1-insiders.

Bij Ferrari komt dat plekje in de ogen van Jordan hoe dan ook vrij: "Ik ken Sebastian niet zo goed als dat ik Lewis ken, maar in mijn ogen kan hij niet veel anders dan óf stoppen, óf naar McLaren gaan. Het Ferrari-station is echter al lang gepasseerd."

Als Hamilton daadwerkelijk in de Ferrari komt te zitten verwacht hij dat Max Verstappen hem met Red Bull het vuur aan de schenen wil leggen: "Hij zal proberen Lewis te verslaan, maar dat zal zeer lastig worden", aldus Jordan.

Wie bij McLaren het kind van de rekening moet worden in het geval Vettel naar Woking verhuist, daar laat Jordan zich niet over uit, maar in zijn situatieschets komt er dus een plekje vrij bij Mercedes.

Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Breaking Goed nieuws voor toekomst Belgische Grand Prix na beslissing F1