© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Hamilton: ‘Vettel had niet moeten zeggen dat ik een brake-test gaf’

06 jul. 2017 16:51 Ruud Dimmers 0 reacties
De kou tussen Lewis Hamilton en Sebastian Vettel is uit de lucht. De Duitser sprak daags na de Grand Prix van Azerbeidzjan met Hamilton en bood zijn excuses aan. De Brit accepteerde deze, waarmee de kwestie afgesloten is.

Lewis Hamilton accepteert gesmste excuses van Sebastian Vettel

Beide coureurs waren aanwezig tijdens de persconferentie van de FIA. Hierin liet Vettel nogmaals weten dat hij spijt heeft van zijn actie. De excuses aan het adres van zijn rivaal Hamilton zijn geaccepteerd.

 “Maandag na de race hebben we elkaar gesproken en Sebastian stuurde me ook een sms met daarin zijn excuses. Ik heb nog altijd veel respect voor hem als coureur en ik blijf hard tegen hem strijden zoals hiervoor.”

“Waar ik moeite mee had was dat hij mij beschuldigde van het geven van een brake-test. Ik hoop dat hij dat nog publiekelijk recht kan zetten, want de data toont aan dat ik dat niet heb gedaan. Sebastian wilde bij de herstart zo dicht mogelijk achter me rijden en maakte een inschattingsfout.”

Wat Hamilton betreft ligt het incident nu achter hem. “Een dag na ons gesprek smste hij me met zijn excuses en die heb ik geaccepteerd.”

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen