Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Hamilton vreest: "Red Bull wordt heel, héél moeilijk te verslaan in Monaco"

In voorbije jaren was Red Bull in Monaco een stuk sterker dan op veel andere circuits. Dat is ook Lewis Hamilton niet ontgaan. Hij vreest dat het zeer lastig gaat worden om het team van Max Verstappen te verslaan.

Verstappen Hamilton Spain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Honda

Lewis Hamilton won weliswaar de laatst verreden Grand Prix van Monaco in 2019, maar dat maakt niet dat hij blakend van het zelfvertrouwen aan de start van dit weekend verschijnt. De dingen zijn namelijk behoorlijk veranderd ten opzichte van 2019, dat terwijl hij verwacht dat Red Bull als vanouds sterk zal zijn in het prinsdom.

Gevraagd of hij met deze auto verwacht net zo competitief te zijn als twee jaar geleden, klinkt een uiterst resoluut 'nee': "We weten niet wat we kunnen verwachten. Red Bull zat twee jaar geleden al heel dichtbij. De auto en de banden zijn bovendien anders dan toen en ik denk dan ook dat Red Bull heel, héél moeilijk te verslaan zal zijn", zo roept hij ten overstaan van onder andere RacingNews365.

Hamilton wijst naar het recente verleden om die stelling te onderbouwen: "Dit is een circuit dat Red Bull altijd al heeft gelegen en als je dan bedenkt hoe klein het gat dit seizoen al is, dan kun je je voorstellen dat Red Bull dit weekend op ons voor ligt."

Dat gezegd hebbende wil Hamilton zich niet op voorhand al gewonnen geven: "We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat dat laatste niet het geval is."

De kwalificatie zal belangrijk zijn, want Hamilton weet dat de kans groot is dat de zondagmiddag een kwestie van 'treintje rijden' wordt, dat terwijl we dit seizoen al veel mooie gevechten hebben gezien: "Op zondagmiddag gaan we een treintje zien en dat weten de fans ook, maar op de één of andere manier is de Grand Prix van Monaco toch enerverend om naar te kijken."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Monaco 2021 RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
LIVE Grand Prix van Spanje