© Mercedes AMG Petronas

Nieuwsoverzicht

Hamilton waarschuwt concurrentie: "Ik ben klaar voor de aanval"

Wie dacht dat de honger van Lewis Hamilton na het veroveren van zijn vijfde wereldtitel wel gestild is, heeft het mis. De Brit is naar eigen zeggen klaar voor de volgende aanval.

"Natuurlijk was 2018 een geweldig jaar voor mij, maar gevoelsmatig zeg ik dat 2019 een nóg beter jaar moet kunnen worden. Ik wil nog veel meer bereiken, ik wil mezelf blijven pushen. Ik bruis van de energie en ben klaar voor de aanval", zo laat hij in gesprek met Sky Sports F1 optekenen.

Hamilton staat er niet alleen voor in zijn jacht op zijn zesde Formule 1-wereldtitel: "Er hangt een geweldige sfeer in het team, iedereen wil wéér winnen. Daar hoort natuurlijk een bepaalde mindset bij en voor mij betekent dat dat ik mijn titel niet ga verdedigen, maar dat ik juist actief de jacht inzet op mijn zesde. Ik ben de op één na oudste coureur, maar ik voel me nog steeds heel jong."

Na zijn eerste kennismaking met de nieuwe W10 liet Hamilton doorschemeren dat hij nog lang niet klaar is met de Formule 1, ongeacht het resultaat in 2019: "Ik houd zoveel van het rijden, met een beetje pech zitten jullie nog een tijdje met me opgescheept", zo stond er op zijn social-mediakanalen te lezen.

De eerste meters van Hamilton in de W10 volgden na een lange winter, die er voor hem wat anders uitzag dan normaal: "Ik heb geprobeerd de Formule 1 even volledig te laten voor wat het was en me zo min mogelijk te laten zien op sociale media. Ik had een geweldige kerst met mijn familie en heb me uitstekend vermaakt met bijvoorbeeld skiën en surfen. Ik ben Mercedes dankbaar dat ze me die kans hebben gegeven."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen