Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Hamilton wijst reporter terecht over 'toxic' relatie met Verstappen: "Niet zijn fout"

Lewis Hamilton snapt heel goed dat Mercedes Max Verstappen overweegt in te lijven als zijn vervanger. Het seizoen 2021 doet daar niets aan af.

Verstappen Hamilton Bahrain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Op de woensdag, mediadag in Saoedi-Arabië, krijgt Lewis Hamilton de vraag of hij het begrijpt dat Mercedes overweegt om naar de diensten van Max Verstappen te hengelen. "Dat gezien hoe toxisch alles was tussen jou en Max, waarbij Mercedes natuurlijk jou steunde", zo werd de vraag aangevuld, hintend op de seizoensfinale in Abu Dhabi.

Lewis Hamilton beantwoordt de vraag netjes, maar grijpt de kans ook aan om de vraagsteller van dienst terecht te wijzen: "Ik ben zeker niet verbaasd dat Mercedes interesse heeft, want Max is een geweldige coureur."

"Dat riepen we toen ook al en ik denk dat hij toen, in dat moment, deed wat hij moest doen. Hij deed niks verkeerd, het was de sport die ons in ons hemd liet staan. Dat was niet zijn fout", zo vervolgt Hamilton tegenover onder andere RacingNews365.

"Als ik in zijn schoenen had gestaan, had ik exact hetzelfde gedaan, dus wat dat betreft is er zeker geen sprake van onderlinge problemen."

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training