© Mercedes

Nieuwsoverzicht

Hamilton zegt al zijn mediamomenten op Italiaanse donderdag af

30 aug. 2018 12:58 René Oudman 1 reacties
De donderdag voor een Grand Prix is meestal fan- en mediadag, behalve dan in Monaco, waar alles een dag eerder begint. Op het circuit van Monza hebben alle teams en coureurs zich inmiddels verzameld, om de aanwezige media te woord te staan. Iedereen, behalve Lewis Hamilton. De wereldkampioenschapsaanvoerder heeft al zijn mediamomenten afgezegd.

Hamilton heeft, volgens Mercedes, een onvermijdelijke persoonlijke verplichting voorrang moeten geven. Zodoende zal de Brit pas op donderdagavond arriveren in Noord-Italië.

De 33-jarige viervoudig wereldkampioen, die afgelopen weekend nog tweede werd in de Grand Prix van België en momenteel een voorsprong van zeventien punten ten opzichte van naaste rivaal Sebastian Vettel in het wereldkampioenschap heeft, zal daarom niet opdagen tijdens het vaste persmoment dat Mercedes op donderdagnamiddag inlast. Ook de handtekeningensessie in de pitstraat gaat aan de neus van de Brit voorbij.

Hamilton zal wel gewoon deelnemen aan de Italiaanse Grand Prix, een wedstrijd die hij in 2012, 2014, 2015 en 2017 op zijn naam wist te schrijven.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen