Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Harde boodschap voor Hamilton in de strijd met Verstappen

Het gros van de Formule 1-fans zit ongetwijfeld te wachten op een titelstrijd zoals in 2021, toen Lewis Hamilton en Max Verstappen vochten tot de allerlaatste race. Of dat echter weer tussen dit tweetal gaat gebeuren? Eddie Jordan denkt van niet.

Voormalig Formule 1-coureur David Coulthard en voormalig F1-teambaas Eddie Jordan bespreken de titelstrijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton in de Formula For Succes podcast, waarin het prominente duo regelmatig aanschuift om de koningsklasse onder de loep te nemen. In de laatste aflevering vroeg Coulthard zich af of Hamilton op dit moment nog wel de strijd aan kon gaan met Verstappen, maar kan dat nog wel? Jordan reageert: "Ik denk dat hij nog wel races kan winnen, maar alles moet dan wel op zijn plaats vallen. Max zit met zijn leeftijd, ervaring en kennis in de sweet spot. Ook als het gaat met de mensen om hem heem in zijn team." Hamilton had de tweestrijd volgens Jordan verloren 'in dezelfde auto'. Dan praten we over dit moment, met hun huidige leeftijden. Dan Max", aldus de Ier over de 38-jarige Lewis en de 25-jarige Max.

Coulthard

Voormalig Red Bull F1-coureur Coulthard is het er niet helemaal mee eens. "Ik denk dat Lewis het nog steeds in zich heeft (om kampioen te worden, red.). Als ze in hetzelfde team zouden zitten, dan zouden er wat gaan gebeuren. Iets zoals toentertijd met Alain Prost en Ayrton Senna." "Maar je moet wel zeggen dat Max het voordeel heeft. Lewis is ook druk naast het asfalt met al zijn bezigheden en passies, terwijl Max naast het circuit vooral bezig is met simrijden, e-gaming en eigenlijk alles wat met racen heeft te maken", aldus Coulthard.

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel