Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Heb jij het Special Breed DNA in je? - Adv.

Om de top te bereiken als ZZP-monteur moet je wel een beetje bijzonder zijn. Betrouwbaar, getalenteerd, professioneel en gestructureerd. Heb jij dat Special Breed DNA in je?

In de Formule 1 draait alles om perfectie. De zoektocht naar continue verbetering van mens en machine, het optimaliseren van ieder proces. Ruim duizend mensen werken dag en nacht aan het zoeken naar die extra tienden tijdwinst in de pitlane en op de baan. Hoe kunnen Max, Lewis of Lando nog sneller gaan? Hoe halen ze het maximale uit hun motor en blijven de banden heel? 

Maar ook hoe houdt het team het hoofd koel onder lastige omstandigheden. Plotselinge regenval of technische problemen, een touche met een andere coureur of een haperend wiel tijdens de pitstop. Alles draait om innovatie, techniek en stressbestendigheid.

Bij Special Ops zoeken ze de beste mensen. De technisch bemiddelaar uit Eindhoven is op zoek naar mensen met het winnende DNA. Professionals binnen hun vakgebied met net dat beetje extra's: een 'Special Breed' van technici.

Mannen en vrouwen bij wie het in het DNA zit, die bijzonder zijn binnen hun vakgebied en uitblinken in kennis en vakmanschap. Heb jij dat 'Special Breed' DNA? 

Check snel onderstaande video.

Special Ops is op zoek naar ZZP-monteurs in de procesindustrie in de regio Midden- en Zuid-Nederland. Toppers in het vakgebied mechanica of elektronica en met minimaal vijf jaar werkervaring én vanzelfsprekend de juiste certificaten/diploma's.

Ben jij die topper en heb jij het in je? Klik dan snel hier voor meer informatie.

Als Max Verstappen of één van je andere gekozen favoriete coureurs de GP van Azerbeidzjan wint, keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!
Viaplay
x
Max Red Bull presenteert snufje voor Verstappen in Bakoe