© McLaren F1

Nieuwsoverzicht

Hill: 'Vandoorne is te lief voor de Formule 1'

14 mei 2018 18:45 Jan van der Burgt 1 reacties
Hoewel voormalig wereldkampioen Damon Hill in Stoffel Vandoorne een groot talent ziet, moet hij erkennen dat hij hem nog niet heeft zien schitteren. En daar wordt het toch wel eens tijd voor.

Hill roept Vandoorne op minder lief te worden

"Ik ken Stoffel al een tijdje, omdat hij tegen mijn zoon racete in de juniorcategorieën. Ik was altijd onder de indruk van zijn talent. Hij heeft ontzettend veel potentie", zo laat Damon Hill in gesprek met het Belgische RTBF weten.

"Maar om in de Formule 1 succesvol te zijn is dat niet genoeg. Je hebt meer nodig dan potentie alleen, noem het de 'wow-factor', maar dat hebben we nog niet van hem gezien."

De Mclaren-rijder heeft niet het makkelijkste zitje van het Formule 1-veld. Iedereen zou het lastig hebben om zich naast iemand als Fernando Alonso te bewijzen. Maar ook zonder die briljante teamgenoot heeft Vandoorne de monden van de fans nog niet doen openvallen.

Hill heeft echter nog wel een tip voor de Vlaming: "Ik denk dat het het imago van 'aardige jongen' heel snel van zich af moet gooien en beetje assertiever worden."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen