Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hoe brengen de Formule 1-coureurs hun vakantie door?

Na de Grote Prijs van Hongarije brak voor de meeste Formule 1-coureurs direct een vakantie aan. Een welverdiende vakantie na 12 intensieve races maar hoe vullen de Formule 1-coureurs hun dagen in nu ze zich niet hoeven voor te bereiden op een race?

Voor de huidige WK, Lewis Hamilton, bestaat de zomerstop niet alleen maar uit vakantie vieren maar staan er ook nog 'verplichtingen' voor Mercedes gepland.

BmBbml8A9CB

On set with @mercedesamg. Stay tuned to see us in action… 🎥🙌🏾 #LifeisaRace #AMGGT #GT4Door #AMGGT4Door #AMGGTCoupe #AMGGTFAMILY #GTFAMILY Een bericht gedeeld door Lewis Hamilton (@lewishamilton) op 3 Aug 2018 om 8:49 (PDT)

Kimi Raikkonen gebruikt zijn vakantie vooral om tijd door te brengen met zijn kinderen en doet dit op wel een erg ontspannende manier.

Bl-jryBhiOJ

Vacation mode. Een bericht gedeeld door Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) op 2 Aug 2018 om 6:02 (PDT)

Valtteri Bottas zorgde nogal voor de nodige ophef tijdens de Hongaarse Grand Prix en wil in ieder geval na de zomerstop laten zien dat hij klaar is voor de tweede seizoenshelft.

BmAjMTagTxj

Summer break 👊🏼 #VB77 📸 @jeolin Een bericht gedeeld door Valtteri Bottas (@valtteribottas) op 3 Aug 2018 om 12:36 (PDT)

Voor Pierre Gasly breekt ongetwijfeld een spannende tijd aan. Wordt hij de opvolger van Ricciardo bij Red Bull Racing? Vooralsnog geniet hij lekker van zijn vakantie.

BmD08zCDr9T

Zante, recommended! 🇬🇷🇬🇷🇬🇷 Een bericht gedeeld door Pierre Gasly 🇫🇷 (@pierregasly) op 4 Aug 2018 om 7:09 (PDT)

Ook de toekomst van Fernando Alonso ligt nog volledig open. Knoopt hij er nog een jaartje bij McLaren aan vast of gaat hij wellicht als ambassadeur voor Spanje aan de slag?

BmA4gF6HF2r

In Spain, there are places that you HAVE TO stop by and enjoy the views 😍 #SpainIn10Sec #VisitSpain @Spain Een bericht gedeeld door Fernando Alonso (@fernandoalo_oficial) op 3 Aug 2018 om 3:44 (PDT)

Hoe zal Max Verstappen het vinden dat hij een nieuwe teamgenoot krijgt in 2019? Onze landgenoot heeft er nog niet op gereageerd vanuit zijn vakantie-adres op Ibiza.

BmAhEKEhdWs

Squad❤️ Een bericht gedeeld door ☆Victoria-Jane Verstappen☆ (@victoriaverstappen) op 3 Aug 2018 om 12:18 (PDT)

Viaplay
x
Max "Wolff zei tegen Verstappen: 'Neem Marko mee naar Mercedes'"