Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Ferrari

Hoe de F1 GP van Nederland een voorzichtige ommekeer betekende voor Ferrari

De afgelopen paar Formule 1 Grands Prix hebben we de gemiddelde Ferrari-werknemer in het paddock wat vaker zien lachen dan voorheen. Dat heeft volgens Charles Leclerc een duidelijk aanwijsbare reden.

Leclerc Zandvoort Sunday
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Carlos Sainz won natuurlijk op overtuigende wijze de Formule 1 Grand Prix van Singapore, maar ook in de race daarvoor, de GP van Italië op Monza, zat Ferrari er goed bij. De Scuderia heeft na de zomerstop vanaf de GP van Nederland eens tijgende lijn ingezet, zo constateert ook Charles Leclerc.

"Eén ding dat zeker is, is dat we sinds Zandvoort de auto beter weten te doorgronden. In Zandvoort hebben we veel geëxperimenteerd en getest en dat is super winstgevend gebleken in de twee tot drie raceweekenden die daarop volgden", aldus Leclerc tegenover onder andere RacingNews365.

"Dat we ons eigen pakket nu wat beter snappen, helpt ook om de juiste ontwikkelroute voor de toekomst te bepalen", vervolgt Leclerc, die wel benadrukt dat er geen wonderen verwacht moeten worden. Red Bull is nog altijd het te kloppen team.

"Op de korte termijn zal het ons niet helpen om op elk circuit mee te doen voor de overwinning, maar we zullen wel beter in staat zijn om het maximale potentieel uit onze auto te halen. En in de strijd met Mercedes een McLaren, een strijd waarin honderdsten van seconden het verschil maken, moeten we elk weekend op de toppen van ons kunnen presteren."

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Charles Leclerc

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
'Bizar' Albon doet boekje open over rijstijl Verstappen: "Het is bizar"