Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hoe de wereld eruitzag toen Raikkonen voor het laatst in een Sauber stapte

Na zeventien jaar mocht Kimi Raikkonen gisteren weer achter het stuur van een Sauber kruipen. De 39-jarige Fin nam tijdens de eindejaarstest van Pirelli op het Yas Marina Circuit deel namens de Zwitserse stal, waarvoor hij in de komende twee seizoen zal rijden.

De laatste keer dat Raikkonen in een Sauber zetelde, was in de Japanse Grand Prix van 2001. Deze wedstrijd werd gehouden op 14 oktober van dat jaar. Er is sindsdien héél erg veel gebeurd. Racingnews365 zet een aantal opmerkelijke, grappige, vreemde en belangrijke feiten op een rijtje.

Toen Raikkonen voor de laatste keer in een Sauber reed, Mocht Max Verstappen net naar de basisschool Had Juan Manuel Fangio de meeste wereldtitels in de F1 op zijn naam staan Moest Jos Verstappen vechten voor zijn zitje bij Arrows Ging Mika Häkkinen er een ‘jaartje’ tussenuit (is nog steeds niet teruggekeerd..) Waren Jordan, Arrows, Prost, BAR, Minardi en Jaguar in de F1 vertegenwoordigd Werd een twintigjarige Fernando Alonso gepromoveerd naar een testrol bij Renault Reed Jean Alesi (nu 54), die debuteerde in 1989, in de Formule 1 Kwamen Tarso Marques en Tomas Enge voor het laatst in actie tijdens een GP Was wijlen Wim Kok minister-president van Nederland Moest Pim Fortuyn nog worden aangewezen als voorman van Leefbaar Nederland Had de aanval op het World Trade Center een maand geleden plaatsgevonden Hield de mond-en-klauwzeer de gemoederen bezig Vierde Nederland vijftig jaar televisie Stond Balkanboef Slobodan Milosevic terecht voor het Joegoslavië-tribunaal Konden de meeste Nederlanders niet bellen en internetten tegelijk Kwam de eerste iPod op de markt en werd Windows XP geïntroduceerd Brengt de Franse popgroep Daft Punk het nummer One More Time uit Werd de toren van Pisa eindelijk heropend, nadat deze dreigde om te vallen Zat uw redacteur van dienst in groep 5 van de basisschool

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'