Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hoe laat begint de Formule 1 Grand Prix van Miami?

De zesde race van het seizoen is dit jaar de Grand Prix van Miami en deze zal van start gaan op zondag 5 mei 2024 om 22:00 uur Nederlandse tijd! Op vrijdag en zaterdag zullen natuurlijk eerst nog de vrije trainingen en kwalificatie worden verreden. Bekijk onderstaand al de tijden.

Hoe laat begint de GP van Miami © XPBimages

Miami GP tijden

De Grand Prix van Miami maakte haar F1-debuut op de kalender in 2022 op het circuit Miami International Autodrome. Het stratencircuit heeft 19 bochten, is 5,41 kilometer lang en heeft drie lange rechte stukken. De GP van Miami is één van de drie Grand Prix die wordt verreden in Amerika in 2023, nu ook de Grand Prix van Las Vegas op de F1-kalender staat.

In 2022 pakte Charles Leclerc de eerste poleposition van de Grand Prix van Miami, maar Max Verstappen wist samen met Red Bull de race te winnen.

Wanneer is de Formule 1 GP van Miami?

Het Grand Prix-weekend van 2023 in Miami vindt plaats op 5 tot en met 7 mei en is de vijfde race op de kalender. De eerste twee vrije trainingen vinden plaats op vrijdag en de derde op zaterdag. De kwalificatie is ook op op zaterdag 6 mei om 22:00 uur Nederlandse tijd. De race begint op zondag 8 mei om 21:30 uur Nederlandse tijd.

Liveblog Formule 1

De vrije trainingen, kwalificatie en de race in Miami zijn te volgen via een liveblog op RacingNews365.nl. Formule 1 op TV is te volgen via Viaplay. Bekijk ons artikel om precies te zien welke zenders de verschillende races uitzenden.

Al de tijden van de Miami GP

Hieronder vind je een overzicht van al de tijden van de vrije trainingen, kwalificatie en de race in Miami.

Tijdschema GP Miami

Sessie Datum Tijd
Eerste vrije training vrijdag 3 mei -
Sprintkwalificatie vrijdag 3 mei -
Sprintrace zaterdag 4 mei -
Kwalificatie zaterdag 4 mei -
Race zondag 5 mei -

Nu de herfststop voorbij is, wordt dit weekend de GP van de Verenigde Staten verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Austin, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!
Viaplay
x
GP VS Aangepaste startopstelling Formule 1 GP Verenigde Staten 2024