Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Hoe Max Verstappen en Martin Garrix goede vrienden werden

Max Verstappen heeft in de beroemde Nederlandse DJ Martin Garrix een goede vriend, waarin hij bovendien veel van zichzelf herkent. Maar hoe hebben de twee generatie- en 'succesgenoten' elkaar gevonden?

SI202310290488 hires jpeg 24bit rgb
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Max Verstappen doet over bovenstaande vraag zijn verhaal in gesprek met Formule 1 Magazine. Twee jonge gasten, allebei mega succesvol in hun respectievelijke disciplines met een grote, veelal jong schare fans tot gevolg.

De paralellen tussen Verstappen en Martin Garrix zijn er overduidelijk. Het waren echter de prestaties van Verstappen die maakten dat de twee voor het eerst met elkaar te maken kregen: "Dat was toen ik bij het NOC*NSF Sportgala in 2014 de Young Talent Award won. Die reikte Martijn uit, maar omdat ik een taxi in Engeland zat, waren we afhankelijk van een live-verbinding die steeds wegviel."

Een kennismaking met onderbrekingen dus, maar later kregen ze meer ruimte om samen wat tijd door te brengen: "We kwamen elkaar tegen tijdens een vakantie op Ibiza en dat klikte meteen goed. Beiden zijn we denk ik ook redelijk normaal, zonder gekke dingen of toestanden", zo vervolgt Verstappen, die aangeeft dat ze allebei niet zo stilstaan bij het feit dat ze jonge idolen zijn.

"We doen allebei ons ding. Natuurlijk leiden we allebei geen heel normaal leven, maar ik durf wel te zeggen dat we normaal zijn in de omgang. En als je dat bent en doet, je goed onderling kunt praten over dingen die je meemaakt, helpt dat om overal mee om te kunnen gaan."

Ook interessant:

Wat brengt de GP van Australië? Keert de rust in de paddock terug? Hoe dan ook. Verstappen kan de beste seizoenstart ooit in de F1 neerzetten. Wie stopt hem? Is hij te stoppen?

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Silly Season Red Bull in gesprek met Sainz over F1-contract