Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Honda droomt van wereldtitel met Red Bull

Honda zet net als Red Bull in op het gezamenlijk behalen van wereldtitels in de Formule 1. Met een open en eerlijke gesprekshouding is daar het eerste fundament al voor gelegd.

Honda levert sinds dit seizoen motoren aan Toro Rosso, waardoor de lijntjes tussen Red Bull en Honda direct heel kort werden. Zo kon er in korte tijd aan een goede verstandhouding worden gewerkt: "Er was altijd sprake van een open en eerlijke gesprekshouding tussen Red Bull en Honda. Dat heeft er voor gezorgd dat de recente gesprekken altijd zeer vlot zijn verlopen" , aldus Honda-president Takahiro Hachigo.

"Door die prettige manier van communiceren ligt er nu een deal op tafel die eerlijk en rechtvaardig is voor beide partijen." Honda zet met de nieuwe samenwerking in op het behalen van overwinningen en natuurlijk van wereldtitels: "We hebben besloten om met Red Bull onze betrokkenheid in de Formule 1 verder uit te breiden. Het hebben van twee sterke partners moet ons dichter bij dat doel kunnen brengen. Daarbij worden we geholpen door het feit dat we nu twee keer zoveel data verzamelen."

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"